Zsűri

Andras Schram

András díjnyertes fotográfus, többször volt az Év fotósa Kanadában. Az elmúlt időszakban tartott workshopjain több mint 800 diák fordult már meg Amerikától egészen Európáig. A mindennapok szépségeit mutatja be. András leginkább dokumentarista fotósnak tartja magát. Stílusa érzékeny és spontán, néha egy csepp spiritualizmussal fűszerezve.


Andras Schram
David Beckstead

David Beckstead

Davidet az American Photo magazin 2007-ben a Világ Top 10 Esküvői Fotósa közé választotta. Több mint 75 országban fotózott már esküvőt, köztük Magyarországon, Mexikóban, Vietnámban, Norvégiában, Romániában, Szlovéniában és természetesen az USA-ban. Eddig két könyvet írt az esküvői fotózás témájában, és képeivel több, mint 20 könyvben találkozhatunk.


Jerry Ghionis

A világ öt legjobb fotósa között számon tartott Jerry Ghionis jelenlegi székhelye Beverly Hills és Melbourne között váltakozik. A kreativitásáról híres Ghionis amellett, hogy mesterien örökíti meg a természetes fény hangulatát, az esküvő napján varázslatos környezetet teremt a pár számára. Nikon USA nagykövetként a Világ 10 legjobb esküvői fotósa közé került, és nyolcszor nyerte el az Év Esküvői Album díját. Jerry az utóbbi közel két évtizedben elkezdte megosztani a tudását követőivel, és a mai napig az egyik legkeresettebb és legtiszteltebb oktató és előadó az esküvői fotográfia világában.


Jerry Ghionis
Robert Balasko

Robert Balasko

A Horvátországi székhelyű többszörös nemzetközi díjas Balasko Művészeti Stúdió több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik. A világ vezető fotóstúdiói közé tartozik. Balasko világszerte híres és elismert munkáival nap mint nap tanúbizonyságot tesz kreativitásáról, és legfőbb célja, hogy megrendelői emlékeit a legszebb és legkülönlegesebb módon örökítse meg.


Yervant Zanazanian

Yervant az első professzionális esküvői fotós, aki a digitális technológiát elkezdte használni az esküvőfotózás területén. Ezzel kapcsolatosan sokszor úttörő jelentősségűnek tartják munkásságát.
Yervant Minden Idők Leginspirálóbb Esküvői Fotósa - díjat vehette át a WPPI jóvoltából, valamint 2010-ben Életműdíjjal jutalmazták munkásságát.


Yervant Zanazanian

Egy győztes képed neked is lehet!

Benevezek